24 feb 2017, 23:21

xxx54 

  Poesía » De amor
398 1 1

                                    На Емо

 

Щом стисна във шепи крилото на здрача,

ела да ме видиш. Аз няма да плача!

Ще легна покорно сред твоите думи.

Любов като котка ще спи помежду ни.

 

А щом се събуди небето щастливо,

ще литнем внезапно – и двамата живи.

Навред ще разкажем, какво ни се случи...

И другите хора на нежност ще учим...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??