24.02.2017 г., 23:21 ч.

xxx54 

  Поезия » Любовна
435 1 1

                                    На Емо

 

Щом стисна във шепи крилото на здрача,

ела да ме видиш. Аз няма да плача!

Ще легна покорно сред твоите думи.

Любов като котка ще спи помежду ни.

 

А щом се събуди небето щастливо,

ще литнем внезапно – и двамата живи.

Навред ще разкажем, какво ни се случи...

И другите хора на нежност ще учим...

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??