4 jul 2017, 16:14  

xxx61 

  Poesía » De amor
673 2 9

                            На Емо

 

Вали. Вали. Вали. Заради теб.

Сълзѝте ми се стичат от небето.

Покри ме самота с прозрачен креп,

и твоята любов ми бе отнета.

 

Не се изплаква толкова тъга.

Не се побира болката във думи.

Единствено сълзѝте ми сега

са видимата нишка помежду ни.

 

Невидимата – казва се любов –

ще продължи и след оная дата,

когато Бог, със кротък благослов

ще съедини ръцете ни Оттатък.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??