Бели облаци ябълков цвят.
Ароматни, невинни дантели.
Весел, нежен и радостен сняг
по дървета - симфонии бели.
Красота, красота, красота!
Дървесата са бели невести.
Слави птичият хор пролетта.
Носи благи, възторжени вести.
Сякаш падат конфети на бал -
цвят от ябълки тихо се рони.
Луд хлапак, все не си доиграл,
вятър облаци захарни гони.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados