4 апр. 2013 г., 17:54

Ябълков цвят 

  Поэзия » Другая
556 0 4

Бели облаци ябълков цвят.

Ароматни, невинни дантели.

Весел, нежен и радостен сняг

по дървета - симфонии бели.

 

Красота, красота, красота!

Дървесата са бели невести.

Слави птичият хор пролетта.

Носи благи, възторжени вести.

 

Сякаш падат  конфети на бал -

цвят от ябълки тихо се рони.

Луд хлапак, все не си доиграл,

вятър облаци захарни гони.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??