29 sept 2020, 9:08

Ябълково, есенно 

  Poesía
211 0 0

Аз съм есенна ябълка
със оголени възлести клони
и в подножието ми - зрели ябълки
изпод гнили листа;
мека плът
с аромата на влага
и стипчива суровост,
непотърсена,
неопитана,
неогряла в червено,
в пръстта.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??