29 сент. 2020 г., 09:08

Ябълково, есенно 

  Поэзия
210 0 0

Аз съм есенна ябълка
със оголени възлести клони
и в подножието ми - зрели ябълки
изпод гнили листа;
мека плът
с аромата на влага
и стипчива суровост,
непотърсена,
неопитана,
неогряла в червено,
в пръстта.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??