10 ene 2023, 22:46

Януари вали 

  Poesía » Otra
549 1 1


Януарският сняг заваля,
дълго чакахме всички.
Ще затрупа на спомена пламъка на свещичката....
Ще засипе снега всички черни отворени рани.
И от тях - на света -  белотата му ще остане.
Затова, да вали!...
Да натрупа в душите ни зима.
Да усетим живота такъв,
какъвто го има.
Ако бялото, просто студена любов значи,
нека спят спокойно душите на мъртвите - 
за тях ... топлина има. 
 

(на Емо)

© Нели Господинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??