Този текст за песен, е написан специално, за музикалната импровизация в стил „Iron Maiden”, на музиканта NickKoll (Николай Колев).
При негово желание, му давам пълни права, да използва моя текст за създаване на песен. Ето и линк към мелодията:
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=316423
От 16 sec. до 31 sec.
Аз скъсах си нервите с тебе –
вече съм лед...
Тир-ли-ди-рикам си без ред:
- Оооп па пам,
та ри ри ри рам...
Нека дъжд да вали,
дъжд да вали!
От 34 sec. до 39 sec.
Нека валиии!
Да не спира –
и нека да се мръква!
От 40 sec. до 50 sec.
Ще строша китарата
в семафора на гарата...
Шшъъъъът!
От 1 min и 1 sec. до 1 min и 10 sec.
Погледни, погледни
с пламък в очите –
погледни, погледни!
Усети, усети
ярост в душата –
усети, усети!
От 1 min и 12 sec. до 1 min и 20 sec.
Ти, може
би искаш
да ти падна
на колена...
Но, никак
не чакай
аз да сторя
точно това!
От 1 min и 21 sec. до 1 min и 31 sec.
Мразя те аз –
блуден демон
си тиии...
Вземи изчезни,
и направо в Ада
се върни!
От 1 min и 32 sec. до 1 min и 40 sec.
Погледни, погледни
с пламък в очите –
погледни, погледни!
Усети, усети
ярост в душата –
усети, усети!
От 1 min и 42 sec. до 1 min и 50 sec.
Колко време
за тебе
пропилях?
Как лъжливия
демон
не видях?
От 1 min и 52 sec. до 2 min и 2 sec.
Ще те захвърля
и ще те прокълна.
Ще те изтрия
дори от паметта.
Ще си разкъсам
оковите сега.
Твойта магия
ще разваля...
От 2 min и 2 sec. до 2 min и 12 sec.
(Бек вокали)
Изгори,
сама
във Ада си!
Изгори
на вечна клада!
Изгори
и се мъчи –
не чакай ти
от мен пощада!
От 2 min и 22 sec. до 2 min и 26 sec.
(Бек вокали)
По-
тъ-
ни,
ти във гроба...
По-
тъ-
ни!
От 2 min и 42 sec. до 2 min и 46 sec.
(Бек вокали)
Потъни!
Потъни!
От 2 min и 52 sec. до 3 min и 5 sec.
(Бек вокали)
Потъни!
Потъни!
Потънии –
завиинагиии!
От 3 min и 19 sec. до 3 min и 38 sec.
Ще те кълна
с пламък от Ада –
на, ти!
Ще те заровя
даже с наслада –
на, ти!
Ще откача
от злобна прокоба –
на, ти!
Ще си
яхна мотора –
на, ти!
От 3 min и 39 sec. до 3 min и 39 sec.
Колко време
за тебе
пропилях –
за теб,
за теб?
Как лъжливия
демон
не видях?
Прозрях:
Ще те захвърля
и ще те прокълна.
Ще те изтрия
дори от паметта.
Ще си разкъсам
оковите сега.
Твойта магия,
ще разваля...
От 4 min и 0 sec. до 4 min и 9 sec.
(Бек вокали)
Изгори,
сама
във Ада си!
Изгори
на вечна клада!
Изгори
и се мъчи –
не чакай ти
от мен пощада!
До края, следва соло китара! J
© Бостан Бостанджиев Todos los derechos reservados