Без думи даже знам какво си мислиш,
по погледа познава се добре.
Надявам се обаче да размислиш.
Внимавай някой да не те заподозре!
А интуицията женска ми подсказва,
че хлътнал до уши си май.
И погледа ти вперен в мен показва,
не беше онзи път последен - край..
Разбирам те, объркан си, защото
не си изпитвал до сега това влечение.
Обичал си жени, но само във леглото,
обаче аз за тебе имам много повече значение.
И вечер късно ти като се прибереш,
не можеш да заспиш и се ядосваш,
че някак си не можеш и да разбереш,
защо желаеш все да ме докосваш.
Нали жени си имаш колко щеш!
Една за днес, за утре друга,
но мене искаш и не може да се спреш.
не се замисляш даже и за друга.
Ще си играя още докато не видя,
че зрял и отговорен мъж пред мен се е изправил,
а не сърцето всеки път да ми се свива,
че другите жени не си забравил!
© Петя Петрова Todos los derechos reservados