26.05.2020 г., 17:04 ч.

Ясен си ми 

  Поезия » Любовна
394 1 0

Без думи даже знам какво си мислиш, 

по погледа познава се добре. 

Надявам се обаче да размислиш.

Внимавай някой да не те заподозре! 

 

А интуицията женска ми подсказва, 

че хлътнал до уши си май. 

И погледа ти вперен в мен показва,

не беше онзи път последен - край.. 

 

Разбирам те, объркан си, защото

не си изпитвал до сега това влечение.

Обичал си жени, но само във леглото,

обаче аз за тебе имам много повече значение. 

 

И вечер късно ти като се прибереш,

не можеш да заспиш и се ядосваш,

че някак си не можеш и да разбереш,

защо желаеш все да ме докосваш. 

 

Нали жени си имаш колко щеш! 

Една за днес, за утре друга,

но мене искаш и не може да се спреш.

не се замисляш даже и за друга. 

 

Ще си играя още докато не видя,

че зрял и отговорен мъж пред мен се е изправил,

а не сърцето всеки път да ми се свива,

че другите жени не си забравил! 

© Петя Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??