29 oct 2021, 14:32

Яворов 

  Poesía » Otra
511 0 0

Жертва бе на омраза -

като Исус на Голгота,

светът жесток се оказа,

а крехък ти бе живота.

 

Сляп, страдащ, оклеветен -

жадуваше за мир, за нирвана,

нямаше как да бъдеш спасен,

но в литературата ни остана.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??