29 окт. 2021 г., 14:32

Яворов 

  Поэзия » Другая
512 0 0

Жертва бе на омраза -

като Исус на Голгота,

светът жесток се оказа,

а крехък ти бе живота.

 

Сляп, страдащ, оклеветен -

жадуваше за мир, за нирвана,

нямаше как да бъдеш спасен,

но в литературата ни остана.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??