Oct 29, 2021, 2:32 PM

Яворов 

  Poetry » Other
510 0 0

Жертва бе на омраза -

като Исус на Голгота,

светът жесток се оказа,

а крехък ти бе живота.

 

Сляп, страдащ, оклеветен -

жадуваше за мир, за нирвана,

нямаше как да бъдеш спасен,

но в литературата ни остана.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??