Стотака днеска „чукнах” вече аз
(всъщност повече са, но ги крия),
ама нали жена съм, с младеещ глас
опитвам мъничко поне да прикрия.
Преклонна цифра, добре закръглена,
добивам… тежест и самочувствие.
Вярно, малко картината е замъглена,
дано с това не извиквам съчувствие.
Ще черпя всички, кой какво ще пие?
Няма как, празнувам днеска юбилей.
Приятели, каня ви, елате всички вие,
тук глъч и безспирен смях ще се лей.
Куверт, вход няма, всичко е безплатно,
не се изисква дори специално облекло.
Важното е това, заедно да ни е приятно
и всеки да усети, че приет е със добро. J
© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados
--
"по цял ден усилено с мишката клика,
а всъщност му се пие мастика..."