27 mar 2012, 6:02  

Юда 

  Poesía » Otra
1039 0 10

 

Счупиха се всички стрелки...
На времето и посоките.
Онемели в мен,
с болка пулсират
разнищени всички понятия...
... за любов,
... за приятелство.
За предателство!
Сега съм само Юда!...
Ненамерил още клона,
на който да увисна.

 

 

© Тасо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??