27 мар. 2012 г., 06:02  

Юда 

  Поэзия » Другая
1046 0 10

 

Счупиха се всички стрелки...
На времето и посоките.
Онемели в мен,
с болка пулсират
разнищени всички понятия...
... за любов,
... за приятелство.
За предателство!
Сега съм само Юда!...
Ненамерил още клона,
на който да увисна.

 

 

© Тасо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??