4 jul 2009, 23:01

Юли 

  Poesía » Del paisaje
972 0 3

В кристална утринна забрава

протяга слънцето лъчи,

към плажа хладен, още нощен,

окъпан в морските вълни.

 

И идва юли с тихо утро,

със вик на чайка,

със плясъка на морска пяна,

с догарящите въглени във огъня.

 

И спира се за миг дъхът,

желание да продължи завинаги

часът на утринна зора,

мигът на съвършена...

 

                               тишина.

© Пролет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??