10 feb 2015, 21:00

Юнак 

  Poesía » Para niños
1291 0 6

Юнак

Зайко вече е голям юнак,
килнал на една страна калпак.
Ходи смело из гората,
плодчета събира за децата.

Даже силна буря да извие,
той под храстче ще се свие.
С този пухкав и дебел кожух,
Зайко пак ще си остане сух.

И от вълка той не се бои,
та нали научи хитрини...
Знае как от враг да се спаси,
пътя с веселба да продължи... 

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??