Най-юначно стана
днес сега,
в миша дупка да се криеш,
глупостите със страната
дето вършиш
друг да трие!
Най-юнашко е сега,
здраво зъбите да стискаш,
ако трябва и в уста,
мръсните чорапи ще натискаш!
Най-юнашко е сега,
другите да са виновни,
докато са правили това
за което си ги сложил!
Най-юнашко е сега
задника да си избършеш,
с тез за бърсане парцали
дето около врата
за съюзници си сложил!
Миша дупка днес е
твоя хоризонт велик!
Идва сметката юнашка,
в устата с чорапите и нея
в гърлото ти да натика!
Максим Велков
© Максим Велков Todos los derechos reservados