30 мая 2019 г., 02:37

Юнашко време 

  Поэзия
790 0 0

Най-юначно стана 
днес сега, 
в миша дупка да се криеш, 
глупостите със страната 
дето вършиш 
друг да трие!
Най-юнашко е сега, 
здраво зъбите да стискаш, 
ако трябва и в уста, 
мръсните чорапи ще натискаш!

Най-юнашко е сега, 
другите да са виновни, 
докато са правили това 
за което си ги сложил!

Най-юнашко е сега 
задника да си избършеш,
с тез за бърсане парцали 
дето около врата 
за съюзници си сложил!

Миша дупка днес е 
твоя хоризонт велик! 
Идва сметката юнашка, 
в устата с чорапите и нея
 в гърлото ти да натика!

 

Максим Велков

© Максим Велков Все права защищены

Произведението е включено в:
  1331 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??