1 jun 2013, 11:18

Юни 

  Poesía » Otra
427 0 0

Юни

 

Притихнала вълшебност. 

Цветно ухание.

Целува росата.

Усещане за светлина,

много светлина.

Светят думите,

свети тишината,

свети сълзичка.

Слънце дъхаво -

наедряваща нежност.

Вятърът песен тананика.

Влюбено безвремие.

Сливане, оставящо без дъх...

Юни е...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??