9 jun 2011, 11:16

Ювелирно 

  Poesía
1012 0 7

Колко много любов разпиляна

в този град с окадèно небе.

Само месецът плътската пяна

с ведрото си звездно гребе.

 

Като къртици слепи копаем

свойте делници спечена глина

и забързани вечно нехаем

за мига, стегнат в плът от коприна.

 

Любовта в бързината изтича

по асфалта на мръсните улици.

Ювелирно изящни момичета!

Всичко друго е просто безумица.

 

 

 

© Димитър Никифоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??