9.06.2011 г., 11:16 ч.

Ювелирно 

  Поезия
1008 0 7

Колко много любов разпиляна

в този град с окадèно небе.

Само месецът плътската пяна

с ведрото си звездно гребе.

 

Като къртици слепи копаем

свойте делници спечена глина

и забързани вечно нехаем

за мига, стегнат в плът от коприна.

 

Любовта в бързината изтича

по асфалта на мръсните улици.

Ювелирно изящни момичета!

Всичко друго е просто безумица.

 

 

 

© Димитър Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??