26 mar 2020, 13:04

За броени секунди 

  Poesía » Otra
638 4 9

За да станеш добър, се поспри,

гласовете стаени послушай,

шепота на цветя и треви,

и дървета, примрели от суша.

 

Поседни на брега, помечтай,

как кристални води се полюшват,

на делфини в смеха се познай,

с перки смели как топло те гушват.

 

На крилата на облак литни

над морето, от вятър подгонен,

пренеси се зад сто планини,

като прах, от звездите отронен.

 

След вихрушката ход забави,

млада сила понесъл, потребен.

За да станеш добър, забрави

за броени секунди за себе си.

© СК Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??