17 dic 2013, 22:31

За българския бизнесмен и други 

  Poesía » Otra
249 0 0

За българския бизнесмен и други

1/   И българския
 бизнесмен
е вид хайдутин,
 според мен!


    2/   Лъжите му са
 със цървули -
затуй той селянина, 
всичко хули.


     3/ Говори все 
едно и също.
Крещи
 пред синия екран,
нещата верни преобръща,
нали е той
 човек без свян!
От шефовете
 е избран,
да бълва  все
 отровни гъби
и хапе
 с кучешките гъби!






© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??