15 sept 2007, 8:30

За цветовете 

  Poesía
515 0 5
Кой ще ми каже,
кой цвят най-красив е!?

Напъпили розови цветчета,
на ябълка в градина
или на двора цъфналите вишни!?
Дали пък този цвят прасковен,
като медовина!?
Но накъде сме тръгнали,
без апетитната малина,
под ръка с ягода и кайсия-нектарина!?
Синя слива, пъпеш, жълта круша,
толкоз сладост...
че дойде ми чак... до гуша!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??