За да бъдеш ти щастлива
Вятърът в полята тъжна песен пее.
Житата поклащат се с охота.
Хоризонтът губи се. Немее.
Бавно тлее и животът.
За тебе снопче вятър ще открадна.
От земята семенцата ще обирам,
а също и парченца от луната хладна –
само най-добрите ще отбирам.
И без слънце топло, което да огрява,
по безкрайната Вселена ще се скитам.
И ако теб щастлива не успея да направя.
Знай поне, че съм опитал!
© Християн Todos los derechos reservados
Поздравления!