Дъх последен ще поема,
за да имам сили за това:
решението страшно аз да взема -
сърцето си да изоставя във прахта.
Със сетни сили крачка ще направя.
Напред аз трябва да вървя.
И към историята си злочеста да добавя
поредната изсъхнала сълза.
Сълза, която в прах покрих,
за да скрия от света,
че любовта завинаги изтрих
от сърцето, изоставено в прахта.
Ангел казваше, че съм родена,
извършвал само хубави дела
и никога да не оставам аз сломена -
била тя моята съдба.
Сега крилете искам да отрежа,
за да стана пак човек...
И по тебе да сломя копнежа...
И да продължа напред!
© Яна Ангелова Todos los derechos reservados