Nov 23, 2008, 2:17 PM

За да продължа напред! 

  Poetry » Love
1118 0 4

Дъх последен ще поема,

за да имам сили за това:

решението страшно аз да взема -

сърцето си да изоставя във прахта.

 

Със сетни сили крачка ще направя.

Напред аз трябва да вървя.

И към историята си злочеста да добавя

поредната изсъхнала сълза.

 

Сълза, която в прах покрих,

за да скрия от света,

че любовта завинаги изтрих

от сърцето, изоставено в прахта.

 

Ангел казваше, че съм родена,

извършвал само хубави дела

и никога да не оставам аз сломена -

била тя моята съдба.

 

Сега крилете искам да отрежа,

за да стана пак човек...

И по тебе да сломя копнежа...

И да продължа напред!

© Яна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??