2 jun 2022, 14:29

За да прозрем 

  Poesía
159 1 0

връхлита
любовта
изневиделица

 

за
да прозрем
че е неотживелица

 

връхлита
тя
възтоженоприветна

 

градивна
взривна
и немимолетна

 

...................................

 

такава си е
и безспир
връхлита

 

за
да твори
добро до ненасита

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??