връхлита
любовта
изневиделица
за
да прозрем
че е неотживелица
връхлита
тя
възтоженоприветна
градивна
взривна
и немимолетна
...................................
такава си е
и безспир
връхлита
за
да твори
добро до ненасита
© Стоян Минев All rights reserved.