24 dic 2016, 10:29

За да се родя 

  Poesía » De amor
389 0 3

Ти си ми Коледата,
тихото тайнство.
Там, където се полага духът ми.
Ти си моето огледало,
отразяващо пътя за вкъщи.
Ти си ми вярата,
топлата обич.
Там, където се разтварям в прегръдка.
Ти - светлината си в мрака ми тъжен.
За да се родя... при теб се завръщам!

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

ти си моят празник

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??