24.12.2016 г., 10:29 ч.

За да се родя 

  Поезия » Любовна
388 0 3

Ти си ми Коледата,
тихото тайнство.
Там, където се полага духът ми.
Ти си моето огледало,
отразяващо пътя за вкъщи.
Ти си ми вярата,
топлата обич.
Там, където се разтварям в прегръдка.
Ти - светлината си в мрака ми тъжен.
За да се родя... при теб се завръщам!

© Надежда Тошкова Всички права запазени

ти си моят празник

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??