5 jul 2014, 17:06

За Доброто 

  Poesía » Otra
424 0 0

Доброто ли? Видях го днес отблизо,

докоснах го почти, в очите му се взрях.

Такова истинско – в душите дето влиза,

и дето често се явява подир грях!

 

Не е учудващо, че идва малко късно,

защото дълъг път понякога върви –

затичва се, за миг отдъхва, после бърза

и вечно стъпва във окаляни следи.

 

Не търси благодарности и слава,

не иска да се прави на герой,

то  носи в погледа  си чиста вяра,

наложи ли се – отстоява с бой!

                                                         

 

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??