26 abr 2009, 17:53

За друг свят 

  Poesía
676 0 1

За този свят мечтаех и бленувах,

за света, в който съм сега жадувах,

за хора с истински сърца,

за изпълнени с надежда лица.

 

Там с тебе сме рамо до рамо,

щастие и любов имаме само.

Не е ли това нужно на две души,

да летят без сълзи и лъжи!?

 

През ада минали за това,

което им дава свобода.

В света, който са сега,

двама под светлата луна.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??