За този свят мечтаех и бленувах,
за света, в който съм сега жадувах,
за хора с истински сърца,
за изпълнени с надежда лица.
Там с тебе сме рамо до рамо,
щастие и любов имаме само.
Не е ли това нужно на две души,
да летят без сълзи и лъжи!?
През ада минали за това,
което им дава свобода.
В света, който са сега,
двама под светлата луна.
© Александра Николова All rights reserved.