29 dic 2016, 14:20

За една история 

  Poesía » Otra
337 0 0

 

 

 

                   Тази детинска история,

                   често остава назад,

                   но тя не е бутафория

                   между живота познат.

                   Крие се тази история

                   в спомени и мечти,

                   но върши и своеволия,

                    без да попита дори.

                   Това не е смешната истина,

                   надживя тя и тягостни дни.

                   Не вярвам, че всеки от хората

                    ще я познае дори.

                   Странна е като мистерия,

                   а живее с делника сив,

                   Разхвърляла сред пространствата

v

                   някакъв собствен мотив.

                   Тази човешка история,

                    може би, била е любов !?

                               ........

                   Тя, нашата детска история

                    живее в света  суров.

 

 

               

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??