14 feb 2008, 16:00

За една отминала любов 

  Poesía » De amor
619 0 1
Косите ти като вълни отмиваха моите сълзи.
Сълза след сълза,
ти съблече моята душа,
откри всяко зрънце,
хвърляше  с усмивка
в пепелта искра!
И твоето Сърце
бушуваше в мен,
и тез водни стихии
блъскаха по мокрия бряг
на една самотна душа,
оставяха прекрасни морски звезди,
пръскаха сълзи, палеха залеза със своите искри...

© Серафим Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??