23 ene 2010, 15:06

За едно момиче 

  Poesía » De amor
568 0 1

За едно момиче

За едно момиче аз копнея,
бих дал всичко да съм с нея.
За жалост тя вече е заета,
но ще си остане в сърцето на поета.

Не спирам да се питам всеки ден,
можеше ли тя да бъде с мен?
Какво не бих сега направил,
грешката да бях оправил.

Ще направя всичко, та да ме хареса,
ще ù напиша стих, а може и пиеса.
И песен даже ще ù посветя,
и букет от рози ще ù подаря.

Но времето не мога аз сега да върна,
трябва в спомен чувствата си да превърна.
Ще си остана неин вечен обожател,
а нека тя ме мисли само за приятел.

© Скуби Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Като песен малко звучи, но ми харесва
Propuestas
: ??:??