Когато Господ е творил жената,
умът му дали му е бил в главата?
Да, казват,
Господ бил велик творец,
и всяко негово творение със право
се смята "на природата венец"!
Признавам го!
Дори, за мене лично,
той и жената е създал отлично.
Да, примитивна е,
моралът й скрибуца
и във характера й вечно нещо куца,
ала е толкоз мила и красива
и за такива работи я бива!
Но ТЯ САМАТА не се одобрява!
И все се мъчи да се подобрява!
Все някакви кусури си намира!
Перуки слага, вапцва си косата,
гърдите, устните - силиконира,
бедрата си и ханша коригира,
а най-красноречиво протестира
с това, че почна да се епилира!
А всичко туй
нима е от значение,
та да си струва толкави мъчения?
От поколението на баща ми
не са се любили със епилирани мадами...
- В това - ще каже някой, - отношение,
достойни са билИ за съжаление!
Да знаеха какви нещастници са бИли,
навярно биха се самоубили!
- Напротив!
В тях любов такава е пламтяла,
че и Луната би им завидяла!
Не, Бог не е
творец несъвършен,
ами жените сте си мазохистки, според мен!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados