29 mar 2009, 15:00

За хавлията и свободията 

  Poesía » De humor
1077 0 7

Палавата Звездомира

място все не си намира.

Пуши, охка, пъшка,

само дето се не тръшка...
Прави и се секс горката,

чака всеки ден колата,

най-сетне да дойде време

бай Драгинко да я вземе.

Да я води по битака,

да развее си байрака...

Той обича да я облича,

тя пък - да му се съблича...

Местенцето - жадувано,

от седмица - планувано.

Само прага да прескочи

и в банята да се насочи...

Грабва пъстрата хавлия,

купена за леля Сия.

Подмива се. Изтрива се.

Ето как хавлията

стана жертва на свободията?!

 

© Димка Първанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??