25 ago 2010, 20:41

За жалост... 

  Poesía » Otra
654 0 0

 

Гризаха корените си дърветата

сетне отчаяни клони протягаха

към Слънцето

а в смъртта си гневяха се

и Го проклинаха

© Никифор Никифоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??