25.08.2010 г., 20:41 ч.

За жалост... 

  Поезия » Друга
652 0 0

 

Гризаха корените си дърветата

сетне отчаяни клони протягаха

към Слънцето

а в смъртта си гневяха се

и Го проклинаха

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??