6 may 2011, 1:15

За какво 

  Poesía » De amor
479 0 0

Какво с мен направи, чаровнико -

да не гледам света отрито?

За какво ми е тази болка

и тези сълзи в очите?

 

За какво ми е тази лудост

 и това тъжно очакване?

За какво да оставм будна

и по цели нощи да плача?

 

Аз знам, че това не е истина,

а само някакъв жалък театър,

дето в своите роли артистите

с истински сълзи не плачат.

© Анета Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??