30 abr 2009, 6:18

За какво си дошъл 

  Poesía » De amor
592 0 3

За какво си дошъл...
- да ме вземеш ли?
Имаш нужда от мен.
Аз съм малка искра,
нося светло у себе си.
Не протягай ръка,
не целувай!
Бяхме луди сърца,
бяхме дива река,
бяхме огън и страст...

За какво си дошъл...
- да ме видиш сама?
Само при теб бих дошла,
но до теб е отдавна заето.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??