30.04.2009 г., 6:18 ч.

За какво си дошъл 

  Поезия » Любовна
633 0 3

За какво си дошъл...
- да ме вземеш ли?
Имаш нужда от мен.
Аз съм малка искра,
нося светло у себе си.
Не протягай ръка,
не целувай!
Бяхме луди сърца,
бяхме дива река,
бяхме огън и страст...

За какво си дошъл...
- да ме видиш сама?
Само при теб бих дошла,
но до теб е отдавна заето.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??