30 ago 2008, 18:01

За любовта 

  Poesía » De amor
445 0 3
Ако не знаеш
как да задържиш любов,
то значи
никога не си обичал страстно,
защото тя е дар от бог
и ние всички сме подвластни.
Тя в нас живее
всеки миг
и от сърцата ни 
извира,
тя прави всеки човек велик
и винаги му дава сила.

© Елеонора Хаджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??