30.08.2008 г., 18:01 ч.

За любовта 

  Поезия » Любовна
422 0 3
Ако не знаеш
как да задържиш любов,
то значи
никога не си обичал страстно,
защото тя е дар от бог
и ние всички сме подвластни.
Тя в нас живее
всеки миг
и от сърцата ни 
извира,
тя прави всеки човек велик
и винаги му дава сила.

© Елеонора Хаджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??