27 sept 2009, 14:47

За любовта 

  Poesía
581 0 0

Дали има я или я няма,
дали е истина или измама?!?
Дали обичан ще бъдеш... или вече си бил?
Дали влюбен поглед в нечии очи си открил?
Любов има - тя съществува!
Друг е въпросът - колко ще струва?
Колко горчиви сълзи ще пророниш...
Как ще се опитваш от ума си да го прогониш...
Аз обичах - да! Но не бях обичана...
Аз открих любовта и си платих за това!
Така и не разбрах защо не получих уважението ти,
може би си бил само плод на въображението ми...
Но ти вси още живееш в мечтите ми.
Ликът ти пак се отразява в сълзите ми,
които стичат се по лицето ми,
още по-голяма дупка отваря се в сърцето ми!
Но това не е пречка да живея,
не е пречка изкуствено да се смея.
Лепвам фалшивата усмивка и продължавам...
докрай... парченца от себе си да раздавам...

© Джеф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??